Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Tisztelettel köszöntjük az INTENTIO Reorganizációs és Válságmenedzser Kft. hivatalos internetes oldalán!

Társaságunk jogi végzettséggel és kiterjedt gazdasági tapasztalatokkal rendelkező magánszemélyek együttműködése révén azért alakult újjá, hogy a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal (KIH) által a felszámolói névjegyzék megújítása tárgyában kiírt felhívásra benyújtott pályázata révén megkíséreljen bekerülni az újonnan felállítandó felszámolói névjegyzékbe.

Ezúton is értesítjük a tisztelt érdeklődőket, hogy az INTENTIO Reorganizációs és Válságmenedzser Kft. a 2014. február 15. napjától hatályos 130 tagot számláló új felszámolói névjegyzékbe pályázata alapján a 16. rangsorhelyen került be.

Válogatott szakemberekből álló hozzáértő csapatunk révén alkalmasak vagyunk a Csődeljárásról és a felszámolási eljárásról szóló 1991. évi XLIX. törvényben (Cstv.) szabályozott tevékenységek és egyéb kiegészítő tevékenységek magas szakmai színvonalon és kiemelkedő minőségben történő gyakorlására.

Honlapunk naprakész, átfogó és átlátható tájékoztatást nyújt szervezetünkről, az általunk végzett tevékenységekről, valamint a folyamatban lévő ügyeinkkel kapcsolatos eljárásokról. Esetlegesen felmerülő további kérdések esetén éljenek a kapcsolatfelvétel lehetőségével.

Tisztelettel,

Baran Tímea

ügyvezető